×
Hizmet için Erdem gerek!

Hizmet için Erdem gerek!

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, seçim gezileri kapsamında kırsal mahallelerde vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Her gittiği mahallede ilgi ile karşılaşan Başkan Adayı Şükrü Erdem’e kucak açan vatandaşlar, “Biz oy verdikçe unutulduk, itildik, öteki olduk. Artık yeter, gelin, gelin ki daha önce yaptığınız gibi yine köyümüze hizmet gelsin, hatırlanalım” diye konuştular.

Başkan Adayı Şükrü Erdem, Ömeraltı, Osmaniye ve Karacalar Mahallelerine yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet etti, isteklerini ve sorunlarını dinledi. Bugüne kadar Mustafakemalpaşa’nın hizmet anlamında çok geride kaldığını altını çizen Şükrü Erdem, “ Geçmişte yaptıklarımız ortada, sizler bunları çok iyi biliyorsunuz. Şimdi ise gelinen nokta da ortada. Size ait araziler taşınmazlar satılıyor, yollarınız köstebek yuvası gibi, sosyal hiçbir hizmet yok. Siz oy verdikçe “Onlar nasıl olsa buralar çantada keklik” deyip hizmet getirmez olmuşlar. Şimdi gelin siz de onları 31 Mart’ta unutun. Sert bir uyarı da bulunun ki akılları başlarına gelsin” dedi.

“BİZE TAŞ BİLE VERİLMEDİ”

Ömeraltı’na taş bile verilmediğinin söylenmesi üzerine Başkan Adayı Şükrü Erdem sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizin bir su deposu işi de var biliyorum, onu da göreve gelir gelmez çözeriz merak etmeyin. Altyapı ile ilgili talebiniz de onu da var biliyorum, bunlar çözülemeyecek şeyler değil. Çözeceğiz “ dedi. Bakanlık görevinden sonra Mustafakemalpaşa’ ya dönerek yaşamını sürdürdüğünü belirten Erdem, “ Sokağa çıktığım zaman başım dik geziyorum, Neden ? Çünkü hizmetimi yaptım, kimse bana şunu yapmadın diyemiyor. O yüzden siz yetkiyi verdiğinizde yine hizmetlerin ayağınıza geldiğini göreceksiniz. Siyasete giren ve Ankara’ya gidenler fakir gidip zengin geliyor ama ben zengin gidip fakir geldim. Kimsenin hakkını yemedim, sadece memleketim için çalıştım. Ama böyle olduğum için çok mutluyum. Çünkü sonuçta kabre gireceğiz ve bunun bir hesabı var.”

MUSTAFAKEMALPAŞA UNUTULDU

Mustafakemalpaşa’nın iyice unutulduğunu ve kenara itildiğini tekrarlayan Şükrü Erdem, “5 dönemdir Milletvekili çıkmıyor ilçemizden. Benim milletvekili olduğum dönemde ilçemizde iki tane Milletvekili vardı. Cumhuriyet tarihinde ilçemizden bir tane bakan çıktı, o da benim. Çok güzel hizmet getirdik, o fırsatı değerlendirdik. Organize sanayi bölgesini kurduk. İlçemize girişteki köprülü kavşağı yaptık, okulları yaptık, bütün köylerimize otomatik santral kurduk, ama ondan sonra hizmet akışı yavaşladı. Mustafakemalpaşa hep geriye gitti. En sonunda da iktidar partisi kendi adayını çıkarmaya bile layık görmedi İlçemizden. Bu kadar yok sayıldı Mustafakemalpaşa. Yerel seçimde sesimizi yükseltmeli, görmezden geldikleriniz burada demeliyiz. Oylarınıza bu anlamda talibim. Gönüllerin ittifakına desteğinizi verin, memleketimizi ortak akıl ile tekrar kalkındıralım “ diye konuştu.

Please follow and like us:
Pin Share

Yorum gönder

RSS
Follow by Email