CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Mustafakemalpaşa büyük bir köy haline geldi. Bizi yok sayanlara ‘Gönül Birliği’ hareketi ile gereken cevabı vereceğiz. Güzel ilçemizi tekrar eski günlerine döndürmek için yola çıktık, bunu da hep birlikte başaracağız” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem seçim gezilerini ve vatandaşlarla kucaklaşmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Adayı Şükrü Erdem son olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Gökhan Demir ve partililer ile birlikte Esnaf Odaları ziyaretinde bulunarak; Tatkavaklı, Güllüce, Koşuboğazı, Çeltikçi ve Ocaklı mahallelerinde vatandaşlarla hem kucaklaştılar, hem sorunları dinlediler hem de çözüm önerilerini paylaştılar. Gittikleri her yerde meşaleler, havai fişekler ve konfetiler eşliğinde büyük bir coşku içerisinde karşılanan Başkan Adayları Şükrü Erdem ve Mustafa Bozbey, yürüdükleri bu yolda gücü vatandaştan aldıklarını belirttiler.

“SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Tüm esnaf ve sanatkar odalarını tek tek gezen ve sohbet eden Başkan Adayları Şükrü Erdem ve Mustafa Bozbey daha sonra toplantı salonunda oda başkanları ve çalışanları ile buluştu. Burada konuşan Başkan Adayı Şükrü Erdem, tüm odaların sorunları bildiklerini belirterek, “Değerli hemşehrilerim biz bir ‘Gönül Birliği’ oluşturduk hepinizin bildiği gibi. Bizim ilçemizin bir kesiminin yok sayılmış olması, oylarının değersizleştirilmesi sonucu bu Gönül Birliği’ni harekete geçirdik. Bizim ilçemiz 6 dönemdir milletvekili çıkartamıyor, çıkartılmıyor onun bizim tek vücut olmamız gerekiyor. Bunu yapabilmemiz için sizlerden destek bekliyoruz. Bundan sonra ilçemiz sesini daha da yükseltsin, Ankara’da temsilcisi olsun ki, bizim projelerimiz bundan sonra oto yol gibi başka yere kaymasın. Biliyorum hepsinizin çözüme kavuşmayan, bugüne kadar hep ötelenen çeşitli sorunları var. Hepsi ile ilgili de çalışmalarımız, projelerimiz var. Göreve gelir gelmez sizlerle birlikte oturup çözüm önerilerimizi masaya yatıracağız ve hepsini tek tek hayata geçireceğiz. Kuracağımız kent konseyinde sizlerden de temsilciler olacak ve birlikte yöneterek sorunları birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

“DAHA ÖNCE YAPTIK, YİNE YAPACAĞIZ”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de sorunların kısa ve çabuk çözülebilmesi için Mustafakemalpaşa ve Bursa’nın birlikte hareket etmesi gerektiğini belirterek, bunun yolunun da 31 Mart’ta sandıktan geçtiğini söyledi. Bozbey, “Ben de bir çiftçi ve esnaf çocuğuyum. Sorunlarınızın neler olduğunu da gayet iyi biliyorum. Yıllardır Nilüfer’de yaptıklarımız ortada. Projelerimizle, çözüm önerilerimizle geliyoruz. Bilgi birikimimiz, tecrübemiz ve ekibimizle sorunların çözümü için sizlerle birlikte çalışacağız” dedi.

Esnaf Odaları ziyaretinin ardından Başkan Adayları Şükrü Erdem ve Mustafa Bozbey şehir içinde kısa bir esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyaret sırasında da vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Erdem ve Bozbey, daha sonra Tat Kavaklı’ya giderek vatandaşlarla buluştular. Büyük bir coşku ile vatandaşlarla kucaklaştıktan sonra konuşan Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Değerli hemşehrilerim. Gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyorum. Büyükşenhir yasasından sonra burasının mahalle olmasıyla birlikte yaşadığınız sorunlarınız dağ gibi birikti. Hepsi de çözüm bekliyor onları da biliyorum. Sizlerde şimdi söyleyeceksiniz, buraya gelirken Tatkavaklı içindeki yollarınızın durumunu da bir kez daha gördük, merak etmeyin sorunlarınızın çözümü bizde. Muhtarımla da sürekli görüşüyoruz. Burada atıl durumda olan eski belediye binamızı da en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bizim Gönül Birliği’ne Tatkavaklı mahallemizden destek bekliyoruz. Biliyorum sizler bizimlesiniz ama bu sefer daha fazla destek bekliyoruz. 31 Mart’ta sizleri yok sayan, oylarınızı değersizleştirenlere gerekli dersi verelim ve bir kırmızı kart gösterelim. Gösterelim ki, buraya yatırımlar, hizmetler gelsin. Sizlerin burada olduğunuzu hatırlasınlar. Bizim daha önce yaptıklarımızı biliyorsunuz, o hizmetlerden sonra Mustafakemalpaşa’ya hizmet  akışı neredeyse durdu. Şimdi ilçemizi eski günlerine kavuşturmak için yola çıktık ve bunun için de sizlerden büyük destek bekliyoruz” diye konuştu.

DOĞALGAZ SÖZÜ VERDİLER

Daha sonra Güllüce’ye geçen Başkan Adayları Şükrü Erdem ve Mustafa Bozbey, burada da havai fişek, meşale ve konfetilerle karşılandı. Güllüce’de vatandaşların ‘doğalgaz’ isteğine Erdem ve Bozbey, “Göreve gelir gelmez ilk işimiz bu olacak, merak etmeyin, sizler doğayı kirletmemek için doğalgaz istiyorsunuz ve biz de bunu hemen yerine getireceğiz” diyerek söz verdiler. Mustafakemalpaşa’nın tekrar eski günlerine kavuşabilmesi için Gönül Birliği’ni kurduklarını söyleyen Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Maalesef geçen zaman içinde büyük bir köy haline geldik. İlçemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Son dönemlerde buraya yapılması gereken hiçbir yatırım yapılmadı buranın ödenekleri başka ilçelere kaydırıldı ve Mustafakemalpaşa adeta kaderine terk edildi. Bu nedenle de bildiğiniz gibi tüm hemşehrilerimizi kucaklamak ve ilçemizi eski günlerine kavuşturmak için Gönül Birliği hareketini kurduk. İstediklerimizi alabilmemiz için birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Sizlerden bu nedenle her zamankinden daha fazla destek bekliyorum. Bursa’da Mustafa Bozbey ile birlikte geldiğimizde göreceksiniz, tüm sorunlar nasıl çözülüyor. İstekleriniz nasıl yerine geliyor göreceksiniz. Artık bu işin sağı solu yok. Tek çatı altında gücümüzü birleştirelim ve bize değer verilmesini sağlayalım. Oylarınızı İlçemizde bana, Bursa’da Mustafa Bozbey’e verin, biz de Güllüce’nin hak ettiği değeri verelim. Hizmetlerden mahrum kaldık, geçmişteki gibi o hizmetlere tekrar kavuşalım”

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Güllüce’nin ardından Koşuboğazı, Çeltikçi VE Ocaklı’ya geçen Başkan Adayları Şükrü Erdem ve Mustafa Bozbey, burada da aynı şekilde büyük bir coşku içinde karşılandı. Gecenin ilerleyen saatine rağmen, genç-yaşlı, kadın-erkek büyük bir kalabalık tarafından bağrına basılan Erdem ve Bozbey, gösterilen bu ilgi karşısında oldukça duygulandılar. ‘Sizi ötekileştirilenleri sizde unutun’ diyen Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Gösterdiğiniz bu ilgiye çok teşekkür ediyorum. 31 Mart’tan sonra bu ilgiye layık olabilmek için çok daha fazla çalışacağız. Sizlerin sorunlarını, dertlerinizi biliyoruz. Sizin derdiniz bizim derdimiz merak etmeyin. Projelerimiz hazır. Çiftçinin, üreticinin yanında olacağız. Büyükşehir belediye Başkan Adayımız Mustafa Bozbey daha önce açıkladı. Çiftçiye mazot desteği gübre desteği ve tohum desteği vereceğiz. Hayvancılarımıza gerekli destekler verilecek. Emeklilerimize hükümetin vermediği destekler verilecek. Ama bunun için öncelikle 31 Mart’ta güçlü bir şekilde göreve gelmemiz lazım. Güçlü olalım, birlik olalım ki bizi unutanlara gerekli dersi verelim. Bunun için biz tüm vatandaşlarımızı parti ayırımı yapmaksızın kucaklayan Gönül Birliği hareketini kurduk. Parti ayrımı yapmadan güçlü bir şekilde sandığa gidelim ve bu harekete destek verelim. O zaman sizleri unutanların nasıl hatırladığını hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir