×
Erdem’i kırsal bağrına basıyor

Erdem’i kırsal bağrına basıyor

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Sessiz kalıyorsun, oyunu veriyorsun karşılığında hizmet gelmiyor. Artık sessiz kalmayın, tepkisiz kalmayın, gerekli dersi 31 Mart’ta sandıkta verelim” dedi.

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem’in seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kırsal mahallelerde vatandaşlarla kucaklaşan Şükür Erdem, sorunları ve dertleri dinliyor, çözüm önerilerini onlarla paylaşıyor. Başkan Adayı Şükrü Erdem, seçim çalışmaları çerçevesinde son olarak Söğütalan, Kadirçeşme ve Aliseydi’de vatandaşlarla kucaklaştı, sohbet etti ve isteklerini dinledi. Kırsal Mahalle sakinlerinin ‘Artık dayanacak gücümüz kalmadı’ yakarışlarına Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Merak etmeyin, 31 Mart’ta önce siz gereğini yapın, sonra biz sizlerin tüm bu dertlerine ortak olacağız, hep birlikte bu zor günleri daha çok üreterek atlatacağız” diyerek cevap verdi.

“TEPKİNİZİ ORTAYA KOYUN”

Köylünün, kırsal kesimin bugüne kadar verdiği oyların karşılığını alamadığını belirten Başkan Arayı Şükrü Erdem, “Bugüne kadar verdiğiniz oyların karşılığını alamadınız. Bunun sonucunda da sizlere ‘Onlar bizim oğlan, önemli değil, bize her zaman oy verirler’ diyorlar. Milletvekili vermiyorlar, hizmet etmiyorlar, buranın yatırımları başka bölgelere kayıyor. Yol geçiyor onu başka yere kaydırıyorlar. Yol gitti yine oy geldi diyorlar. Tepkisiz siyaset olmaz. O yolun projesi memleketimizden geçseydi neler olacağını biliyorsunuz. Ama hepsi kaydı gitti Karacabey’e. Buna rağmen burada yine de oy verdiniz. En son bize o 38 bin oyda lazım değil dediler ve Mustafakemalpaşa’yı sahipsiz bıraktılar. Eskiden bir rekabet vardı, şimdi o rekabet yok. Sessiz kalıyorsunuz, oyunuzu veriyorsunuz karşılığında hizmet gelmiyor. Artık sessiz kalmayın, tepkisiz kalmayın, gerekli dersi 31 Mart’ta sandıkta verelim” dedi.

“BİZİM YAPTIKLARIMIZ ORTADA”

“Benim bir liderlik yapmam gerekiyordu ve ben de yola çıktım” diyen Şükrü Erdem, şöyle devam etti: “Gönül Birliği hareketi başlattık ve sizlerin oyuna talibiz. Herkesi kucaklayıp, birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir mesaj verelim. Bunun sonucunda bak göreceksiniz Mustafakemalpaşa’ya Milletvekili vermek için sıraya girecekler. Yoksa memleketimize Ankara’dan bir şey getiremeyiz. Hizmet getirebilmek için birlik olalım. Bizi dışlayanları hep birlikte biz de dışlayalım, kırmızı kartı gösterelim ki hizmetleri alabilelim.”

“HER ŞEYİMİZİ ALIP SATTILAR”

Bir vatandaşın, “Evet bize hizmet yaptılar, iki tane köy arabamız vardı aldılar, köy tarlalarımız vardı, dedelerimizin sırtıyla odun taşıyıp satıp parasıyla aldıkları tarlaları sattılar. Şuradaki sağlık ocağımızda 2 bin yıllarında bir doktor iki hemşire vardı hepsi gitti, binayı da çökerttiler şimdi. Hastalarımızı bir iğne vurdurmak için Mustafakemalpaşa’ya gitmek zorunda kalıyoruz” şeklinde dert yanması üzerine Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Merak etmeyin, şimdi bu kucaklaşma hareketine, ‘Gönül Birliği’ hareketine destek verelim. Tüm bu dertlerinizin sona erdiğini göreceksiniz” dedi.

ÇİFTÇİYE, ÜRETİCİYE DESTEK

“İnşallah bu dönemde hizmet vermeyenlere gerekli dersi vereceğiz” diyen Başkan Adayı Şükrü Erdem sözlerini şöyle sürdürdü: “Bursa Büyükşehir belediye Başkan Adayımız Mustafa Bozbey Mustafakemalpaşa’ya geldiğinde mazot desteğini vereceğini söyledi. Tohum desteği vereceğini söyledi, gübre desteği vereceğini söyledi. Bunlar önemli şeyler. Büyükşehir ile uyumlu bir şekilde çalışarak köylümüze gerekli destekleri sağlayacağız. Köylümüz için çok önemli şeyler. Biz de bunların takipçisi olacağız, bizim de çiftçimiz üreticimiz için çok güzel projelerimiz var. Gönül Birliği hareketine vereceğiniz destek ile 1 Nisan’dan itibaren işe koyulacağız ve tüm bunları sırası ile yaparak köylümüzün, çiftçimizin, üreticimizin rahatlamasını sağlayacağız. Diyorlar ki; ‘Bak biz gidersek emekli maaşını alamazsınız, evde bakım desteklerini alamazsınız, yaşlı aylığını alamazsınız. Devlette devamlılık vardır. Bildiğiniz gibi bizim çıkardığımız yeşil kart uygulaması vardı, ne oldu, devam etti. Bu maaşları hiç kimse cebinden vermiyor, Devletin kasasından veriyor ve devlette devamlılık esastır. Kim gelirse gelsin bu paraları, bu hak edişleri yok sayamaz. Bunlar değişirse hatta bu komik durumda olan bu rakamlar çok daha iyi duruma gelir, hiç merak etmeyin. Bu yardımlar partilerin değil devletin yardımıdır. “

Please follow and like us:
Pin Share

Yorum gönder

RSS
Follow by Email