×
Mustafakemalpaşa’nın makus talihi değişecek

Mustafakemalpaşa’nın makus talihi değişecek

CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Bursa ilçeleri arasında yatırım alma konusunda herhalde en sonlarda yer alırız. Bu da geçen zaman içerisinde Mustafakemalpaşa’yı çok ama çok geriye götürdü. Bu makus talihi hep birlikte değiştireceğiz” dedi.

 

Cumhuriyet halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem’in seçim çalışmalarına kırsal mahalleleri adım adım, karış karış gezerek sürdürüyor. Kırsal mahallelerde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Adayı Şükür Erdem, her gittiği yerde sıcak karşılama ve büyük coşku ile karşı karşıya geliyor. Erdem, son olarak da Kabulbaba ve Güller’e giderek vatandaşlarla kucaklaştı, sohbet etti, dertlerini dinledi ve sorunlara çözüm önerilerini anlattı. Vatandaşların bu ilgisine layık olabilmek için 1 Nisan’dan itibaren yoğun bir çalışma dönemine gireceklerini söyleyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Herkesin malumu olduğu gibi ilçemiz son yıllarda yapılamayan yatırımlar nedeniyle bir hayli geriye gitti. Bursa ilçeleri arasında yatırım alma konusunda herhalde en sonlarda yer alırız. Bu da geçen zaman içerisinde Mustafakemalpaşa’yı çok ama çok geriye götürdü. Sizler iktidara oy verdikçe onlar hizmetleri başka bölgelere kaydırdı. Ama şimdi buna bir dur deme zamanı geldi. Bildiğimiz gibi ben Gönül Birliği hareketi başlattım. Herkesi kucaklamak ve bir çatı altında toplamak için. Ben herkesi kucaklarım. Kim olduğu, neci olduğu önemli değil, biz yola birleştirmek, herkesi kucaklamak için çıktık. İlçemizin gençlerinin önünü açacağız. Yoksa memleketimiz hep geriye gidiyor. Ben siyaseti bir amaç gibi hiç görmedim. Benim için siyaset araç oldu” diye konuştu.

“GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Bakanlığı dönemlerinde Mustafakemalpaşa’ya birçok hizmet getirdiğinin altını çizen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Sonrasında Mustafakemalpaşa unutuldu. Yıllardır buralara ne gelen var ne de hizmet getiren. Buraya ayrılan ödenekler başka yerlere kaydırılıyor. Artık bu yok sayılışa dur demek gerekiyor. Siz kıymetli hemşehrilerimiz seçimde bizlere yetki vereceksiniz ve bizler de hizmet nasıl planlanır ve uygulanır çalışmalarımızla ispatlayacağız. Siyasi ikbal ile hareket etmiyorum. En büyük avantajım bu. Sizlerin teveccühünü boşa çıkarmamak için sonuna kadar sadece çalışacağım. Ekibim ile beraber sizler için güzel işler yapacağız“ dedi.

Please follow and like us:
Pin Share

Yorum gönder

RSS
Follow by Email