CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem sevgisi kırsalda dalga dalga büyüyor. Gittiği her yer yerde genç-yaşlı, kadın-erkek demeden tüm vatandaşların büyük coşku içinde karşıladığı ve bağrına bastığı Şükrü Erdem’in ‘kırmızı kartı gösterelim’ çağrısı da karşılığını bulmaya hazırlanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kırsal mahallelerde vatandaşlarla kucaklaşmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Gittiği her yerde genç-yaşlı, kadın-erkek demeden tüm vatandaşların gecenin ilerleyen saatlerine rağmen büyük coşku içinde karşıladığı ve bağrına bastığı Başkan Adayı Şükrü Erdem, Gönül Birliği hareketini ve bu hareketin hedeflerini anlatıyor. Erdem’in ‘Ankara’ya kırmızı kartı gösterelim’ çağrısı da gittiği her yerde karşılık buluyor. Vatandaşların “Dişimizle tırnağımızla artırıp aldığımız köy tarlalarımız, köy otobüslerimiz, köy kahvelerimiz, arazilerimiz elimizden alınıp satıldı, satılmaya da devam ediyor” şeklindeki serzenişlerine Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Merak etmeyin, 31 Mart’ta Mustafakemalpaşa’da bize, Bursa’da Mustafa Bozbey’e yetkiyi verin, bundan sonra birikimlerinize birlikte sahip çıkalım. Mallarınızın kullanım hakkını sizlere kooperatifleriniz aracılığı ile hukuka uygun yolu bulunarak  sağlayalım “ diyerek gönüllere su serpiyor.

“SIKINTILARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ”

Son olarak Işıklar, Çamlıca ve Döllük mahallerini ziyaret eden Başkan Adayı Şükrü Erdem, gördüğü ilgi karşısında “Merak etmeyin, 31 Mart’tan sonra sizin vereceğiniz yetki ile sıkıntıları çözmeye başlayacağız” dedi. Gönüller Birliği hareketine parti gözetmeksizin herkesin desteğini isteyen Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim nasıl çalıştığımızı, Mustafakemalpaşa’ya hangi hizmetleri getirdiğimizi sizler çok iyi biliyorsunuz. Bizden sonra da nelerin yapılmadığını, hangi hizmetlerin elimizden alınıp başka yerlere gittiğini çok iyi biliyorsunuz. Şimdi tüm bunlara bir dur deme zamanı geldi de geçiyor bile. 31 Mart’ta sandığa gideceğiz ve bizi yok sayanlara, Mustafakemalpaşa’yı koca bir köye çevirenlere gereken dersi, gereken ihtarı hep birlikte vereceğiz. 31 Mart’ta sesimiz ne kadar gür çıkarsa, bu uyarımız o kadar etkili olur. Bu nedenle Gönüller birliği hareketine parti ayırımı gözetmeksizin desteğini bekliyorum. Partiler her zaman bir araçtır, amaç değildir. Biz parti ayırımı yapmadan, tüm ilçe halkını kırsalıyla beraber kucaklamak için yola çıktık. Bizi yok sayanlara, bizim elimizdekileri alanlara, bizi bu hayat pahalılığına mahkum edenlere bir ders vermek için kırmızı kartımızı göstermeliyiz. Sizler nasıl yapılacağını çok iyi biliyorsunuz. 31 mart’ta sandığa gideceksiniz ve önderliğini yaptığım Gönül Birliği hareketine desteğinizi göstereceksiniz.”

“SİZLERİ YOK SAYIYORLAR”

Mustafakemalpaşa’yı yok sayanların bu seçimde kendi seçmenini de dışladığını ve yok saydığını belirten Şükrü Erdem, sözlerini şöyle tamamladı:

“Yüzde 5 oyu olan bir partiye ilçeyi bırakmak istiyorlar, buna müsaade etmeyelim. Hangi partili olursak olalım, Mustafakemalpaşa bunu hak etmiyor. Yıllardır Mustafakemalpaşa Ankara’da temsil edilmiyor. Bunun sonucunda da neler kaçırdığımız ortada. Diğer ilçelerin, Karacabey’in, İnegöl’ün, dağ ilçelerinin alt yapısı, üst yapısı biterken, Mustafakemalpaşa’nın hali ortada. Çünkü buraya ayrılan ödenekler, o bölgelerin milletvekilleri tarafından kendi bölgelerine kaydırılıyor. Çünkü Ankara’da bizim hakkımızı savunacak kimse yok. Bu seçimde güçlü bir şekilde ikazımızı yaparsak. İlk seçimde bütün partiler bizi mecburen görecek ve bize Milletvekili kontenjanı ayıracaklar. İlçemizin geleceği, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için bunu yapmak zorundayız. Bu birlikteliği sağlamalıyız. Çiftçimizin üreticimizin, hayvancımızın ürünlerinin değerini bulması ve bir bütün olarak büyüyebilmemiz için bunu yapmalıyız.”

 

 

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir