CHP Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, “ Önderliğini üstlendiğim ‘Gönül Birliği’ hareketine sizlerden tam destek istiyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kırsal mahallelerde vatandaşlarla kucaklaşmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Adayı Şükrü Erdem bu kapsamda son olarak Behram, Melik ve Haciali mahallelerinde vatandaşlarla kucaklaştı, sohbet etti, dertlerini dinledi ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Mustafakemalpaşa’nın son dönemlerde iyice unutulduğunu, bir kenara itildiğini ve yatırımların gelmez olduğunu belirten Şükrü Erdem, bunun sonucunda da güzel ilçenin büyük bir köy haline dönüştüğünü söyledi. Gönül Birliği hareketine tam destek isteyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, “Güzel bir yola çıktık. Adına da Gönül Birliği hareketi dedik. Buradaki amacım, sahipsiz bırakılan memleketimizi tekrar eski günlerine dönebilmesini sağlamak. Parti ayırımı yapmaksızın gönül birliğine desteklerinizi bekliyorum. . Hangi partiden olursak olalım bu harekete destek verelim ve Mustafakemalpaşa’nın farkına varılmasını sağlayalım. Çünkü sizler yıllardır ezber oylar verdikçe ‘Onlar bizim ’ diyerek memleketimize gerekli özen ilgi gösterilmedi. Vereceğiniz kıymetli destekleriniz, İlçemizin tekrar hatırlanmasına ve kalkınmaya yönelik çalışmaların hedefi olmaya sebep olacaktır “ diye konuştu.

“İLÇEMİZİ BİRLİKTE İNŞAA EDELİM”
“Bunu yapmazsak bu sahipsizliği 5 yıl sonra tekrar konuşuruz, 10 yıl sonra tekrar konuşuruz” diyen Başkan Adayı Şükrü Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şimdi birlik olma, güçlü bir ihtar çekme zamanı. Bildiğiniz gibi Behram’dan Yalıntaş’a köprü yapılacaktı, gelip buralarda söz verdiler. Ama bu köprü buradan yapılmadı ve başka yere kaydı. Otoyol projesi alındı buradan Karacabey’e götürüldü. Otoban buradan geçmiş olsa buraların taşı toprağı altın olacaktı. Bu neden oldu, sahipsizlikten oldu. Teknosab buraya kuruluyordu, bu güzergahtan dolayı oraya gitti. Şapkamızı önümüze koyup iyi düşünmemiz lazım. Körü körüne takım tutar gibi oy vermeyelim. Bunu geleceğimiz için, çocuklarımız için, gençlerimiz için yapmak zorundayız. Sizler oy verdikçe size aynı şekilde karşılık verilmedi. Bu nedenle şimdi kırmızı kart gösterme zamanı. Tepkisiz siyaset olmaz. Tepkimizi ortaya koyalım. Üstelik kırsalımız ve şehir merkezimiz için bir bütün olarak çok iyi hizmetlerimiz olacak. Bizim projelerimizi hayata geçirme fırsatı verin. Ve daha yaşanır bir Mustafakemalpaşa’ yı birlikte inşaa edelim. .”

By admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir